Onze kennismaking


Een afspraak heb je met een paar minuten!

Bij twijfel doen: met een telefoontje weet je zeker dat je zo snel mogelijk het deskundig advies krijgt waar je lichaam om vraagt. Als je liever het contactformulier invult, mag dat natuurlijk ook: wij reageren erg snel.

Je hoeft niet eerst naar de huisarts voordat je ons ziet

Tegenwoordig heb je geen verwijsbrief nodig om naar de fysiotherapeut te gaan. Dat scheelt weer, want dat gaat allemaal een stuk sneller en kost jou minder tijd.

Checklist voor je eerste afspraak:

  • een legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs),
  • een handdoek,
  • mocht je wel een medische verwijzing hebben, breng je die ook mee.

Het intakegesprek duurt niet zo lang, vaak weet je in een halfuur al waar je aan toe bent. We beginnen met een gesprek waarin je alles vertelt over je klacht: hoelang je er al last van hebt, of dit een herhalingsklacht is en of je de oorzaak vermoedt. Daarna voert de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek uit, dit klinkt enger dan het is: hij zal gewoon je spieren testen om te kijken waar het probleem zit. Als je de deur uitloopt, weet je waarschijnlijk al een stuk meer en hebben we samen een behandelplan uitgekozen!

Check je verzekering

Geen overbodige luxe om te weten of je verzekerd bent, toch? Daarnaast zit er ook een verschil in het aantal behandelingen die je vergoedt krijgt, dit vind je allemaal terug in de polisvoorwaarden. Wij zijn aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars en kunnen alles daar declareren, wat jou een hoop administratie scheelt. In het ongunstige geval dat je geen fysiotherapiepakket hebt, krijg je de facturen gewoon thuis op de mat, dit zijn onze tarieven. Meer informatie over jouw polis? Lees het terug op zorgvergoeding.com.

Annuleren of verplaatsen

Nieuw rooster op het werk? Onverwacht een dagje weg? De reden maakt niet uit, zolang je ons 24 uur van tevoren laat weten dat je niet meer kunt komen. Dan is het kosteloos, binnen de 24 uur niet meer. Je kunt even bellen, het contactformulier invullen of langskomen en dan prikken we samen een datum.