headerimage

Heb je last van Hielspoor?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hielspoor.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Hielspoorbehandeling bij Fysio Breda

Het lijkt elke ochtend toe te nemen; je staat op om te tandenpoetsen maar nog voor je in de badkamer bent, krijg je pijn. De laatste keer dat je keek lag er nog vloerkleed, maar nu lijkt het wel een spijkervloer. Of nog erger: een messenvloer. De pijn neemt gelukkig in de loop van de dag af, maar eigenlijk hoor je natuurlijk pijnvrij te zijn. Dus, alsjeblieft, stop het!

Allerlei behandelmethoden

Hielspoor heeft zeer specifieke symptomen, waardoor de diagnose zo gesteld is. Vaak doet de huisarts dat. Het is fijn om de diagnose te krijgen want dan kun je beginnen met het behandelplan. Maar welke kies je? Ga je voor podo-therapeutische zooltjes, worden het Strassburg sokken of toch cortisol injecties?

Fysiotherapie kan het verschil maken

Ook op de praktijk kunnen we veel voor je doen. Namelijk met behulp van rekoefeningen die je ook thuis kunt doen. En door een triggerpoint massage te geven.

Wat is een triggerpoint massage?

Misschien ken je de term, misschien niet: het is een knoopje in je spieren. Een pijnlijk knoopje, vooral als je erop drukt. Aangezien je kuit maar liefst 138 spieren, bindweefselbanden en pezen heeft, ontstaat zo’n knoop al snel. Een triggerpoint massage is een directe oplossing hiervoor.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top