Over ons

Wij stellen ons graag even voor


Rogier

Rogier

In mijn werk ben ik gericht op jou als persoon. Ik kijk naar de klachten en je geschiedenis en wil weten wat dit voor jou betekent.
Bekijk profiel
Kim

Kim

Ik wil mijn patiënten graag aandacht geven en als individu behandelen, en ik kijk verder dan alleen de blessure of de aandoening.
Bekijk profiel
Jaap

Jaap

Ik zet graag mijn netwerk in om tot het beste resultaat te komen. Niet elke klacht is op te lossen met fysiotherapie alleen.
Bekijk profiel

Fysio Breda: deskundig, betrokken, duidelijk en doelgericht

Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. De betrokkenheid
is groot, we kijken verder dan je klacht en werken aan langdurig herstel. Onze klanten gaan ons
aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat het herstelproces vlot
en prettig verloopt.

Deskundigheid

Je zult merken dat alle fysiotherapeut van Fysio Breda goed weten waar ze het over hebben. De meesten volgden na de opleiding aanvullende trainingen en cursussen. We zijn goed bekend met de nieuwste standaarden in behandelingen, protocollen voor behandeling en trends in ons vakgebied. We gebruiken die kennis en ervaring dienstbaar aan jouw welzijn. Het programma dat je krijgt, is afgestemd op jouw klacht, jouw lichaam, mogelijkheden en wensen.

Betrokkenheid

We zijn ons er van bewust dat fysieke klachten vergaande gevolgen kunnen hebben. Voor je lichaam, maar ook emotioneel, in je leven en voor de manier waarop je sport bijvoorbeeld. Je bent ongeduldig, bang misschien, je hebt vragen, je wilt het graag goed doen, je geeft jezelf op je kop… je klacht heeft gevolgen voor je leven. Het is ons werk die klacht te verhelpen —snel en zorgvuldig. We doen dat professioneel, vanuit betrokkenheid bij de kwaliteit van jouw leven.

Duidelijk

We winden er bij Fysio Breda geen doekjes om. Veel van de behandeling hangt van jou af. Jij moet de oefeningen doen, je gaat jezelf in acht nemen, je gaat rustig aan doen, je brengt regelmaat in de trainingen. Je gaat op je houding letten, gedrag veranderen en dingen anders doen. We zorgen ervoor dat je op elk moment weet wat je te doen staat, hoe je dat moet doen, waar je op kunt letten en wat het je oplevert.

Doelgericht

Er komt veel kijken bij jouw lichaam-in-beweging. Klachten, symptomen en oorzaken liggen soms ver uiteen. Het is een puzzel die we samen oplossen en van waaruit je gericht kunt werken aan herstel. We werken altijd zorgzaam, bedachtzaam en vooral doelgericht. We weten wat we willen bereiken en wat daarvoor nodig is. We houden je gemotiveerd en goed geïnformeerd.

Zorg voor jezelf. Kom langs.

Bel ons. Mail ons. Of vul het formulier in.

We weten dat het verleidelijk kan zijn om ‘het nog een weekje aan te kijken’. En weet je wat, dat is ook zo. Maar doe dat dan goed geïnformeerd; kom even langs voor een goed gesprek, een lichamelijk onderzoek en een spier-check. Dan vertellen we wat er speelt, wat je kunt doen en hoe wij je kunnen helpen. Een weet je wat? Waarschijnlijk is ons advies dat je het even rustig aan moet doen, dus met dat weekje aankijken komt het wel goed.

Hopelijk zien we je snel.
Team Fysio Breda

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!