headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Wanneer ga je naar een fysiotherapeut?

Met welke klachten kan ik bij Fysio Breda terecht?

Vaak realiseer je het niet dat er meer dan drie miljoen mensen per jaar een fysiotherapeut bezoeken. Dat zijn niet alleen fanatieke sporters of bejaarden, maar mensen van alle leeftijden met uiteenlopende klachten en blessures. Bij de een is het kraakhelder wat er aan de hand is, terwijl een ander ziektebeeld weer iets complexer is. Ben je bijvoorbeeld vaak moe, heb je een vaste nek of heb je wat vreemde klachten? Of heb je last van ouderdom? Je kunt met allerlei klachten bij ons terecht, we nemen ze stuk voor stuk serieus.

We werken je houding en motoriek, dit hangt dus altijd samen met je spieren, zenuwen en gewrichten. Dat is nog steeds vrij breed, maar er zijn een hoop subgebieden waar we in gespecialiseerd zijn, zoals osteoporose, enkelverstuikingen, peesontstekingen en pijn in de onderrug.

Als je op dit moment ergens mee zit, maar je weet niet goed of wij jou daarmee kunnen helpen, schroom dan niet om het ons te vragen! Wij denken graag met jou mee, mocht het nodig zijn dat je langskomt dan plannen we direct een afspraak in.

Wat houdt onze hulp in?

In ieder geval verbeteren we jouw beweeglijkheid en proberen we pijn zoveel mogelijk te verminderen. Hoe? We hebben gevarieerde oefeningen, soms aangevuld met massagetherapie.

Wanneer wordt het tijd om langs te komen?

Je hoeft niet te wachten op het juiste moment, dat moment is nu! Zodra je er last van hebt, kun je dat het beste zo snel mogelijk verhelpen. Je bent geen mietje, je bent juist erg verstandig en voorkomt klachten verergering. Wacht alsjeblieft niet te lang en laat een uurtje een professional naar je klacht kijken!

Google is je vriend… en vijand.

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk om uitgebreid het internet af te speuren, op zoek naar hun ziektebeeld. Begrijpelijk, maar dit kan soms een verkeerde prognose zijn: “Heb ik een tumor in mijn been”). Of de oplossingen zijn niet duidelijk: “Moet ik juist rust nemen of veel bewegen?”. Om jezelf niet gek te laten maken en om een snelle, doelgerichte oplossing te krijgen, kom je gewoon even bij ons langs.

Als de oorzaak onbekend is

Verstappingen, vallen, iets verkeerd tillen… Direct daarna merk je wel dat er iets mis ging en je weet best wel wat je daaraan kan doen.

Maar wat als het minder duidelijk is, de pijn er als het ware is ingeslopen? Of dat het je steeds meer opvalt dat bepaalde bewegingen zo stroef gaan? Het enige wat jij hoeft te doen, is vertellen over de klacht. De oplossing laat je gewoon aan ons over!

 

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top