headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Revalideren doe je bij Fysio Breda

Na jouw operatie

Waar je zolang tegenop zag, is eindelijk achter de rug: jouw operatie. Vanaf nu kan het alleen nog maar beter gaan, hoewel je merkt dat je lichaam het er zwaar mee heeft: je uithoudingsvermogen en fysieke kracht zijn duidelijk achteruit gegaan.

Daarnaast vallen alledaagse activiteiten je erg zwaar, onder andere omdat het spiergebied rondom het geopereerde gebied flink is afgezwakt. Je werkt graag aan je herstel, maar dit wil je wel op een verantwoorde manier doen. De operatie is namelijk nog maar net achter de rug, dus alles is nog vrij gevoelig.

Programma op maat

Voor de revalidatieschema’s maken we gebruik van beproefde methodes uit de fysiotherapie, die we vervolgens verfijnen aan de hand van jouw lichaam en voorkeuren. We weten precies wat een operatie inhoudt, hoe de nazorg is en welke spiergroepen aandacht vereisen. Allemaal dankzij stapels met fysiotherapeutische onderzoeken.

Het verbeteren van souplesse, kracht en lichaamshouding

Tijdens jouw revalidatie gaan we je kracht herstellen, werken we aan je evenwichtsorgaan en conditie en worden je spieren versoepeld. Dit doen we in verschillende stadia, zodat je herstel langzaam wordt opgebouwd en je niets forceert. We bespreken uitvoerig hoe je een oefening uit kunt voeren en begeleiden je waar nodig of gewenst.

Snel en veilig revalideren

Onze werkwijze is zorgvuldig: natuurlijk willen we je zo snel mogelijk helpen, maar we houden jouw lichaam goed in de gaten of we niet overhaasten. Jouw welzijn staat op de eerste plaats en na een operatie zijn we extra voorzichtig. Vaak trekt men vooral aan het einde van de behandeling een sprintje, als je je fitter voelt, maar wij waken hiervoor om verdere blessures te voorkomen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top