headerimage

Heb je last van Nekpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Nekpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Professionele hulp voor jouw nekklachten

Ik ben niet echt gerust op m’n nek, het is zo’n kwetsbaar gebied…

Een nek is heel fragiel en er kan – helaas – een hoop misgaan. Je lichaam beweeg je natuurlijk veel vaker dan je hoofd en nekpijn geeft hele vermoeiende, trekkende klachten. Daarnaast word je waarschijnlijk geteisterd door hoofdpijn. De ibuprofen is niet aan te slepen, maar helpt het eigenlijk ngo wel? Je wilt van de pijn afkomen, maar het liefst wel op een risicovrije manier. Zodat er niets mis kan gaan!

Breng de rust terug in je rug en schouders

Pijnstillers helpen zo goed omdat je spieren hierdoor ontspannen, wat ervoor zorgt dat je tijdens het bewegen minder pijn en stijfheid ervaart. De pijn komt voort uit verkramping, knopen en verklevingen in je spieren. De nek is slechts onderdeel van het probleem: ook de rug, schouders en het hoofd hangen samen met de klacht. Daarom behandelen we altijd meer dan de nek en wordt het hele gebied aangepakt. We zullen samen kijken op welke manier we de rust in je schouders en rug terug kunnen brengen.

De oorzaak voor jouw nekklachten

Die vind je niet zo een, twee, drie. Natuurlijk zal de stress wel meespelen, tenminste dat zegt iedereen telkens tegen je. Maar eigenlijk is er altijd een verband tussen de klacht en jouw houding, gedrag en manier van bewegen. Verkeerde bureaustoel, gekke slaaphouding of urenlange WhatsApp-sessies voor het slapen gaan…?

Hier kijken we in elk geval naar, omdat we niet alleen willen dat jouw klacht verdwijnt maar ook dat de nekpijn vanaf nu verleden tijd is.

Individueel schema

Je kunt ervan uitgaan dat onze fysiotherapeuten gebruikmaken van standaardmethodes. Omdat de klacht zo vaak voorkomt, zijn er veel wetenschappelijke artikelen over geschreven waardoor wij heel goed weten hoe we de klacht kunnen verhelpen. Namelijk met het nemen van rust, ontspanning maar ook spierversterking- en versoepeling.

Elk programma verschilt weer, het ligt er maar net aan wat je lichaam aankan, hoe sportief je bent en hoe jij wilt herstellen. Als we alles van je weten, maken we een schema vol oefeningen die we heel nauwkeurig met je zullen doornemen. Om goed in de gaten te houden of de oefeningen goed bij je lichaam passen en of de uitvoering lukt, maken we in het begin graag wat controleafspraken. Hierin wordt het schema aangepast aan jouw progressie en kunnen we jouw nek ook op de lange termijn genezen!

Wacht niet te lang, kom langs.

Te lang wachten met de behandeling van je nekklachten, vermoeilijkt het herstel. Oftewel, je kunt beter voor jezelf kiezen en de schade beperkten. Wat is belangrijker, deadlines, financiën of fysieke gezondheid?

Jouw lichaam vraagt om begeleiding in het herstel. Kies voor jezelf, wij helpen jou met alles. Bel gerust, of vul het contactformulier in. Tot snel!

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top