headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Mijn hand faalt een beetje

De tinteling vind je vervelend, maar niet onoverkomelijk. Wel baal je enorm als je gevoel minder wordt, waardoor het net lijkt of je vingers slapen. Akelig gevoel is dat. Het allerergste is de pijn, die rijkt tot aan de elleboog. Of die keer dat je zomaar iets uit je handen liet vallen, omdat je de kracht verloor. Zomaar. Kan jouw hand ooit weer normaal functioneren?

Zenuwbeknelling

Je hand kent een zogeheten ‘carpaal tunnel’, waar bij dit syndroom een zwelling optreedt. Deze zwelling beknelt zenuwen, waardoor de zwelling bij beweging alleen maar groter wordt en het pijn doet als je erop drukt. Vandaar dat het pijnlijk is om je hand te bewegen.

Wij helpen jou met massage

Ook dit is een combinatiebehandeling, bestaande uit oefeningen en massage. Door de massage wordt de bloedsomloop in de pezen gestimuleerd, wat het genezingsproces bevordert. Daarnaast wordt ontstoken weefsel door deze massage afgebroken.

Oefeningen zijn de oplossing

We focussen ons niet op je hand alleen maar kijken ook naar je nek, schouders en onderarm. Deze spiergroepen willen we vervolgens sterker maken met behulp van krach verhogende oefeningen. De oefeningen richten zich dan ook op je hele arm, beginnend bij de slapende vingers en de hand, tot aan de schouder. Je beweegvrijheid wordt vervolgens hersteld door speciale rekoefeningen!

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top