headerimage

Heb je last van Spanningshoofdpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Spanningshoofdpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Behandel jouw spanningshoofdpijn bij Fysio Breda

Onverwachte steken in je hoofd.

Het ene moment voel je je kiplekker, het andere moment ben je niets meer waard. Aan het begin van de dag valt het mee maar aan het einde van de dag kun je helemaal niets, door het bonzen, het gespannen gevoel en de druk achter je ogen.

Dit noemen we spanningshoofdpijn

Wetenschappers zijn nog niet overtuigd van de oorzaak. Misschien heb je er al je hele leven last van, of is het resultaat van angst, stress of vermoeidheid. Dat is slechts giswerk, het enige dat we echt zeker weten is dat het verband houdt met de spanning in je nek, hoofd en schouders.

Daarom is massage wellicht de oplossing.

Drie behandelgebieden

We zullen ons focussen op drie elementen: kracht, souplesse en houding.

  • Gerichte massage helpt je spieren ontspannen.
  • Door een nieuwe houding verbeter je de manier van bewegen.
  • Met behulp van oefeningen haal je de verkramping uit je spieren. Daarnaast geven ze verzwakte spieren versoepeling en kracht.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top