headerimage

Heb je last van Tenniselleboog?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Tenniselleboog.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Behandel jouw tennisarm bij Fysio Breda

Pijnlijke, stijve, lamme tennisarm. Je wordt er gek van.

Plotseling had je verschillende pijnen en ongemakken, allemaal rondom je elleboog. Soms, vooral in de ochtend, gaat dat zelfs gepaard met een tintelende onderarm. Bij beweging neemt de pijn af, maar helemaal weg is het nooit. Vooral het draaien of buiten van je arm is enorm pijnlijk, dus dat doe je dan ook absoluut niet.

Een tennisarm is eigenlijk een peesontsteking

Het is een soort negatieve, vicieuze cirkel: door overbelasting wordt je spier beschadigd en voor verstijving zorgt. Hierdoor krijg je nog meer moeite met beweging, waardoor de arm nog stijver wordt. Enfin, we hoeven het je vast niet uit te leggen. De oorzaak is in elk geval duidelijk: overbelasting. Bijvoorbeeld door het tennissen, een foutieve houding of lichamelijk zwaar werk.

Focus op de pees, spier, en gewricht

Deze cyclus moet doorbroken worden en dit vereist een behandeling van je gewricht, je pees en je spieren. Simultaan. Daarom krijg je oefeningen die de spieren oprekken, je onderarm bewegingsvrijheid geven en die je spieren versterken.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top