Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Had ik deze hulpvraag maar eerder gesteld!

Desirée

Erg deskundig op haar vakgebied!

Jeroen

Duidelijk plezier in haar werk!

Susan

Zeer persoonlijk en geïnteresseerd in mij als persoon!

Bram

Het is fijn dat er zoveel wordt uitgelegd, zodat ik begrijp wat er aan de hand is.

Justin

De voorkeurshouding van mijn baby is verdwenen en zijn hoofdje is weer mooi rond geworden door de adviezen en behandeling van de kinderfysiotherapeut.

Gerda

Mijn kind bleef op de grond zitten, daar waar het was weg gezet en wees naar speelgoed dat hij wilde. Nu verplaatst hij zichzelf kruipend door de ruimte en trekt zich al op op tot stand met steun. Het zal niet lang meer duren eer hij los loopt.

Chantal

Mijn kind heeft tijdens het behandeltraject zoveel zelfvertrouwen gekregen, dat hij nu zelf durft te klimmen en klauteren.

Maartje

Aandacht. Volgens mij is dat de kern. Alle fysio’s hier hebben aandacht voor hun vak en voor mij. Ik ben er nu vier keer geweest (met alle vier mijn voetballende mannen) en elke keer was het perfect. Ik bedoel, het zijn drie totaal verschillende jongens en mijn man. En elke keer was de behandeling anders: echt op maat. Volgende keer kom ik weer (al hoop ik niet dat het nodig is).

Nathalie

Wat kan ik zeggen? Ik ging altijd met plezier naar de fysio. En fluitend naar huis. Nou, dat wil wat zeggen dacht ik zo.

Mona

Als fanatiek sporter is het gewoon balen. Vette shit. En ik wil niet maanden op de bank. Deze praktijk begrijpt dat. Ze spreken mijn taal en dagen me uit. En ze zijn zorgvuldig. Dus we maken het niet te gek. Maar we gaan wel ver. Dus met drie weken stond ik weer op het veld. En ik train nog steeds met ze. Gewoon onderhoud zal ik maar zeggen.

Jaap

Ik kon wel janken, zo’n pijn deed het. Ik was dan ook heel blij dat de fysiotherapeut me eerst rust voorschreef. Gelukkig niet meteen beginnen met trainen. Uiteindelijk wel natuurlijk, maar toen was ik er ook echt aan toe. Dank!

Marc

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!