headerimage

Zoek je goede Oncologiefysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Breda. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Oncologiefysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830614 WhatsApp

Oncologiefysiotherapie bij Fysio Breda

Deskundige begeleiding bij het proces en de gevolgen van kanker.

Klachten als gevolg van…

Je kunt door kanker, of de behandeling ervan, klachten krijgen. Je hebt bijvoorbeeld last van pijn, stijve spieren en gewrichten, minder uithoudingsvermogen en algemene vermoeidheid.

Het behandelen daarvan vraagt speciale aandacht. Het is vaak een complex probleem. Het is daarom belangrijk dat de fysiotherapeut ook inzicht heeft in de aard en gevolgen van de kanker. En omdat er meerdere specialisten bij de behandeling betrokken zijn, moet de fysiotherapeut uitstekend kunnen communiceren.

Een oncologiefysiotherapeut heeft die kennis en ervaring.

Specialistische hulp in verschillende fasen

Omdat de oncologiefysiotherapeut daartoe is opgeleid en omdat hij of zij vaak dichtbij de patiënt staat in intensieve begeleiding, helpt de oncologiefysiotherapeut je ook op psychosociaal vlak.

Tijdens het bestrijden

Je zult veel last hebben van verminderde conditie en klachten als gevolg van de stress en spanning rondom het proces. We helpen je bij het behoud van je conditie en algehele weerstand.

Tijdens het herstel na een succesvolle behandeling

We werken bij het herstel vooral aan soepele, sterke spieren, het verbeteren van je conditie en hoe jij (op jouw manier) weer mee kunt doen met alle dingen die belangrijk voor je zijn. Als de kanker onder controle is, maar niet genezen, helpen we je bij het vinden van jouw manier om daarmee om te gaan.

Palliatief

Geen genezing, geen behandeling en toch kun je nog weken, maanden of jaren leven. De oncologiefysiotherapeut helpt je om dat op een zo plezierig mogelijke manier te doen. Zodat je kunt doen wat je wilt doen, met zo min mogelijk beperkingen.

Terminaal

De behandeling richt zich op comfort en ontspanning.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.291 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top