headerimage

Ik zet graag mijn netwerk in om tot het beste resultaat te komen. Niet elke klacht is op te lossen met fysiotherapie alleen.

quote

Het begint en eindigt bij sport

Ik heb altijd gesport. Vroeger, handbal op hoog niveau. Nu, wielrennen, binnenkort de Mont Ventoux op. Die liefde voor sport komt met blessures, dus ik kwam ook al jong in aanraking met fysiotherapeuten. Wat kan ik zeggen, ik vond het een mooi beroep: sporters helpen weer tot 100% op niveau te komen. En daarmee was het voor mij ook wel duidelijk wat ik wilde worden: sportfysiotherapeut.

Ik studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam. Een gerichte, duidelijke en volledige studie. Een goede basis om je verder op te ontwikkelen. Wat ik ook deed met een aanvullende opleiding sportfysiotherapie.

Ervaren sportfysiotherapeut

Ik werkte als sportfysiotherapeut op verschillende plekken, ondermeer als fysiotherapeut van NAC. Die ervaring gebruik ik nu om sporters van elk niveau te begeleiden. Van blessure of operatie tot weer op het veld. Ik ben resultaatgericht; we hebben een doel en we stellen een ambitie in tijd.

Dat zijn haalbare doelen waarbij ik je motiveer om het beweegprogramma goed te volgen. Ik geef duidelijkheid over wat er in je lichaam gebeurt, waar het probleem zit en wat voor jou de beste manier is om aan jezelf te werken. Patiënten vinden die helderheid, duidelijkheid en doelgerichtheid plezierig —ook als het betekent dat je even volledig rust moet nemen; je weet waar je het voor doet.

Kennis van mens en lichaam

Mijn vak is een en al kennis.

Om te beginnen van het bewegingsapparaat; hoe het werkt, waar het mis kan gaan en hoe het kan herstellen. Vervolgens kennis van moderne technieken en methoden. Fysiotherapie is een vak in beweging, nieuwe inzichten zijn aan de orde van de dag en je moet als fysiotherapeut de drive hebben om op de hoogte te blijven. Je bent daarom eigenlijk altijd in opleiding.

Daarnaast is het werk gebouwd op mensenkennis. Ik leer je kennen: hoe je aan je herstel werkt, wat je goed ligt en wat je wilt en kunt doen in het herstelproces. Van uitleg tot krachttraining, ik zorg ervoor dat het precies bij je past. Dat is belangrijk: als we samenwerken, moeten we dezelfde taal spreken én de behandeling moet je liggen.

Terug naar het veld

Sporters zijn enthousiast over de resultaten die we bereiken. Niet alleen snel, maar ook zorgvuldig en langdurig. Als behandelaar help ik je weer helemaal op niveau te komen. Tempo van herstel is bijna altijd belangrijk: sporters willen liever vandaag dan morgen weer het veld op. Hoewel ik ook helemaal ga voor het hoogst haalbare tempo, houd ik ook aandacht voor de balans in je lichaam. Om eventuele andere blessures te voorkomen en om er voor te zorgen dat die ene klacht geen blijvende zwakke plek wordt.

Naast mijn persoonlijke kennis en kunde zet ik graag mijn netwerk in om tot het beste resultaat te komen. Niet elke klacht is op te lossen met fysiotherapie alleen; dan heb je bijvoorbeeld baat bij een bezoek aan een sportarts. Ik zorg ervoor dat dat naadloos aansluit bij ons werk. Zo ben je altijd verzekerd van goede samenwerking waarbij alle betrokkenen voor hetzelfde resultaat werken.

Elke dag enthousiast

Ik doe mijn werk graag. Naast de inhoud van het vak, is het uitdagend om met sporters en topsporters te werken. Ze eisen het uiterste van zichzelf én van hun fysiotherapeut. Die ‘push for the best’ past goed bij me. Ik ga niet voor minder dan het hoogst haalbare. Het is aanstekelijk en stimuleert om je allerbeste werk af te leveren: altijd.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top